Reviews

Door Femke

Christa is een prachtige paardenvrouw die zo natuurlijk in contact is met paarden vanuit gevoel. Energetische verbinding met een paard en de levensenergie die overal is, is wat je bij haar prachtig kunt ervaren en onderzoeken hoe je dit nog meer kunt toelaten. In contact zijn met een paard vanuit gevoel en de levensstroom is een diepere ervaring dan wat we vanuit de conventie gewend zijn te doen. Zijn met wat er op dat moment is zonder plan of programma. Zijn in het moment. Fantastisch om te ervaren. 

Door Margreet

Overweldigend om een gevoel van totale overgave te ervaren.

Door Mieke

Wat een mooie ervaring is het werken met paarden met Christa.

Door Peter

Mijn zus is haar hele leven verbonden geweest met paarden. Ze heeft vroeger met veel overgave haar eigen paarden verzorgd en getraind.

Ze heeft nu een periode achter de rug waarin ze ruimte gegeven heeft aan andere interesses.

Door een samenloop van omstandigheden zijn de paarden weer terug in haar leven. Ze laat zich nu “trainen” door de paarden. Uit ervaring weet ze nu, dat een paard ons veel kan leren. Je moet alleen leren hoe je de les van het paard moet aanvoelen.

Geïnteresseerd? Dit kan jou ook helpen!

Door Denise

Wat een ervaring, de dag dat wij, mijn twee zussen en ik, naar de coachingsdag met paarden van Christa gingen.

Ik had niet zo veel met paarden, ja ze zijn mooi, maar ook héél groot. En, zo was mij van jongs af aan geleerd, je moet op ze blijven letten, niet achterlangs lopen…  kortom, de zenuwen in mijn buik.

Het kennismaken met de paarden, op de manier zoals Christa ons leerde, was heel ontspannen.

Later, het omgaan met de paarden, het ‘werken’ met ze, was heel intens… Ik heb geleerd anders naar mijzelf te kijken, wat ik denk uit te stralen en wat ik daadwerkelijk doe. Ook de kijk op samenwerken en verbinding met mijn zussen, zie ik nu heel anders. Heel apart omdat op deze manier mee te maken!

Door Désirée-Angélique

Al een paar keer bij Christa de paardenworkshop gedaan. Een fantastische begeleiding geeft ze. En iedere keer weer een bijzondere ervaring. Is voor iedereen die meer van zichzelf wil ontdekken een aanbeveling.

Dank  lieve Christa hiervoor.